NEW POST24 aug 2024

Nieuwe data voor deelname aan markten

Grietmarkt Amerongen en Museummarkt Amsterdam in september

Goed nieuws voor de liefhebbers van ambachtelijke schrijfwaren en unieke, handgemaakte producten! We zijn verheugd om aan te kondigen dat wij zullen deelnemen aan twee upcoming markten in september: de Grietmarkt in Amerongen op 14 september en de Museummarkt in Amsterdam op 15 september. Dit biedt een uitgelezen kans voor bezoekers om kennis te maken met ons uitgebreide aanbod van hoogwaardige handgebonden notitieboeken, bijzondere inktsoorten, handgemaakte penrolls en zeldzame kalligrafie-schilderijen.

Grietmarkt Amerongen: Beleef de ambacht op 14 september

Op zaterdag 14 september zal Shanghai Stationary aanwezig zijn op de najaars-editie van de Grietmarkt in het pittoreske Amerongen. Deze gezellige markt staat bekend om haar focus op ambachtelijke, lokale en duurzame producten – precies waar wij voor staan. Bezoekers kunnen hier in een ontspannen sfeer kennismaken met ons assortiment en de passie en vakmanschap ervaren die in elk product is gestopt. in aansluiting vindt ook het traditionele Grietmaal plaats, een heerlijke biologische openluchtmaaltijd, bereid met producten van de markt. Alle informatie vind je hier.

Museummarkt Amsterdam: Ontdek zeldzame calligrafie items op 15 september

Liefhebbers van calligrafie en bijzondere schrijfwaren mogen de Museummarkt in Amsterdam op zondag 15 september absoluut niet missen. Op deze markt, die een platform biedt voor ontwerpers en makers om hun producten te tonen aan een breed publiek, zal Shanghai Stationary aanwezig zijn met een selectie van zeldzame en unieke kalligrafie-schilderijen.
Naast ons vertrouwde aanbod van handgebonden notitieboeken en ruim 20 verschillende kleuren inkt kunt u hier items ontdekken die moeilijk ergens anders te vinden zijn zoals ons splinternieuwe penrolls. Laat u inspireren door de oneindige creatieve mogelijkheden van inkt on papier, de moderne calligrafie.

ONTMOET ONS EN ERVAAR DE PASSIE

“Wij kijken er ontzettend naar uit om bezoekers te ontmoeten op deze markten en hen kennis te laten maken met onze prachtige producten,” aldus Emile van Shanghai Stationary.

“Het is een geweldige gelegenheid om in direct contact te komen met fountainpen lovers, liefhebbers van ambachtelijke producten en iedereen die waarde hecht aan kwaliteit en duurzaamheid. We horen graag hun feedback en verhalen, zodat we onze producten en dienstverlening nog beter kunnen afstemmen op hun wensen.”

NEEM CONTACT OP

Bent u benieuwd geworden naar ons aanbod of wilt u meer informatie over waar we voor staan? Bezoek dan ons website of neem contact met ons op via de gebruikelijke kanalen.

Wij hopen u op 14 en 15 september te mogen begroeten en u te laten ervaren wat Shanghai Stationary zo uniek en speciaal maakt.

Volg ons op social media en meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze deelname aan markten, nieuwe producten en speciale aanbiedingen. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in onze wereld van ambachtelijke schrijfwaren en unieke, handgemaakte producten!